Därför bör ni använda er av tidrapportering

 

 

Ja, det finns många olika anledningar till varför man bör använda sig utav tidrapportering. Här har ni 3 stycken fördelar.
  • Få kontroll över din tid

När du använder dig utav ett tidrapporteringssystem så ser du exakt hur mycket tid som du lägger ner på dina kunder, projekt eller andra aktiviteter. Är det för mycket tid eller för lite? Ja, nu kan du ta kontroll över din tid och använda tiden på det som faktiskt gör skillnad för dig och din verksamhet

 

  • Automatiskt fakturaunderlag

När du har avslutat ett projekt får du automatiskt fakturaunderlag på den nerlagda tiden som har gjorts på projektet eller uppdraget. Genom att du får en tydlig överblick på hur mycket tid som har lagts ner på uppdraget blir det lätt för dig att få fram fakturaunderlag. Nu behöver du inte längre gissa eller chansa på hur mycket tid du har lagt ner på dina uppdrag.

 

  • Jämför tid, har det gått bättre eller sämre?

Nu har du möjligheten att jämföra rapporterad tid från tidigare dagar, veckor, månader eller år. Har ni rapporterat mer tid, eller har ni i stället rapporterat mindre tid?
Det blir mycket enklare att följa upp arbetet för alla kollegor och chans till att sätta upp andra eller nya prioriteringar i arbetet.

 

 

övriga
nYHETER