Ofta när vi samtalar om uthyrnings- eller bokningssystem med olika människor får vi ett klart och tydligt budskap. ”Det finns inget system som passar just oss”.

Antingen så finns inte möjligheten att presentera sina produkter på rätt sätt eller så har man en kombination av produkter som gör att den ena produkten fungerar i systemet, men den andra inte. Oavsett vad orsaken är så brukar slutsatsen vara att alla behov inte blir uppfyllda. Trots att man betalar pengar för att ett system ska bli användarvänligt av personal och kunder och på så sätt leda till effektivitet och spara tid blir det ändå administration på sidan av i pärmar eller i Excel. Det är inte bra nog tycker vi.

Vi bygger därför skräddarsydda system för er verksamhet som gör att allt jobb kan göras i det system utan behovet av pärmar eller Excel. För att se era behov gör vi först en behovsanalys och tittar på exakt vad det är ni vill få ut av systemet. Några exempel på vad vi skulle kunna bygga in i systemet:

  • Unik design för att applikationen ska smälta ihop med er hemsida
  • Lagerfunktion
  • Inbyggda smarta funktioner som berättar när något är på väg att ta slut eller om något är fullbokat.
  • Inbyggda funktioner med automatiserade meddelanden till kunden eller användaren av systemet.
  • Statistik och rapporter för uppföljning av försäljning.

Vem passar då detta för? Den här typen av system passar alla företag som jobbar med någon form av uthyrning eller bokning. Det kan vara allt från hotell som tycker att alla färdiga system inte ger en bra helhetsupplevelse, en start-up som har idéen om nästa stora steg i uthyrning/bokning av boende, prylar eller tjänster eller så är det kanske det är företag som idag sysslar med olika typer av uthyrning som vill få bättre kontroll på verksamheten och skapa bättre processer.

Oavsett vilken del av branschen du tillhör avseende bokning och uthyrning så finns det outforskade områden som ni kanske inte ens trodde var möjliga. Det kan ett förutsättningslöst möte med Optinet Software råda bot på. Där kanske idéen om hur ni tar er verksamhet till nästa nivå kläcks.

övriga
nYHETER