Börja din enkla digitala resa hos oss


Att använda Optibygg innebär många stora fördelar som kommer att göra din vardag enklare och ditt företag mer lönsamt!  

Varför ska man då gå från papper och penna till enklare arbetssätt?  

– Här är tre fördelar med att börja använda vårt projekthanteringssystem, men vi har även ett antal kunder och dem får ni gärna ringa och fråga.

 

Se till att all tid blir debiterad  
Optibygg-systemet kommer automatisk att påminna de anställda (om man vill) att lägga in ett visst antal timmar per dag. Detta innebär att det inte finns någon risk att tid glöms bort som sen aldrig blir debiterad. Detta sker helt automatisk och de anställda kan också ha olika nivåer innan systemet påminner.

Sparar tid för administration
Säg hejdå till dubbelarbete! Med hjälp av projektverktyget Optibygg kan man på ett enkelt sätt rapportera in dagens arbetstid direkt från telefonen med endast 1 klick, snabbt och enkelt. Du slipper hålla koll på dina timmar för att vid ett senare tillfälle rapportera in dem. Dessutom kan arbetarna på fältet själva avsluta projekt och då dyker de automatiskt upp för fakturering.

Tack vare dessa smarta funktioner sparar man onödig tid för administration, som man nu kan lägga på sina projekt i stället.   

Mindre materialsvinn.
Arbetsmaterial har ofta en plats där det ska vara, på lagret, i bilen eller ute på en arbetsplats, men hur enkelt är det att hålla koll på allt material som används av alla på företaget?

Projektverktyget hjälper dig att hålla koll på allt ditt material.
Du kan på ett enkelt sätt skriva in det material som plockas från bilen. Dessutom ser man vad kollegorna plockat och då är det också enkelt att påminna varandra. När projektet är slut så får du en tydlig lista över allt material som har används och det blir mycket lättare att fakturera hela beloppet. Inget ska missas och du behöver inte oroa dig för någon utebliven debitering.

 

Projektverktyg för alla hantverkare. Snabb tidrapportering, materialhantering. Ingen utebliven debitering. Ökad vinst i varje projekt.

övriga
nYHETER