TRYGGVIA

Tryggvia är ett bolag som fokuserar på att hjälpa privatpersoner hantera och få en överblick av sin privatekonomi på ett helt nytt sätt.

Tryggvia behöver ett modernt, från grunden GDPR-anpassat, och säkert verksamhetssystem, dels för att kunna hantera kontakten med sina kunder och dels för att säkerställa sin administration.

Optinet Software har byggt en kundportal med en självregistreringsdel som tar kunden hela vägen från intresserad till betalande kund. All kommunikation sker säkert och krypterat.

Kortfattat om verksamhetssystemet

På den administrativa sidan är det väldigt viktigt att minimera väntetider och se till att alla kunder blir betjänade på rätt sätt, men vad som kanske är ännu viktigare är att kunna hålla en övergripande kontroll på de ekonomiska flödena, likviditeten och kunna identifiera avvikande kunder.

Alla dessa funktioner samt även mottagande av fakturor och generande av kundfakturor ligger i dag i systemet och detta är bara början …

Kundutlåtanden

Tryggvia

Nu har vi börjat köra programmet och det är imponerande vad ni har åstadkommit!
Referenser

Kundcase

Tryggvia behöver ett modernt, från grunden GDPR-anpassat och säkert verksamhetssystem. Dels för att kunna hantera kontakten med sina kunder och dels för att säkerställa administration.

För trygghetsjouren och alla dess kunder är det väldigt viktigt att inget faller mellan stolarna och att inbokade jobb blir av och utförs på rätt sätt

Larmcentralen i Malmö är en del av Malmö stad. Det är den avdelningen som installerar alla trygghetslarm samt även andra larm för offentliga lokaler i Malmö