Vill du stå i främsta linjen och ge våra kunder Sveriges bästa support och förvalta våra kunder i Göteborg?

Optinets support blir allt mer eftertraktad och därför har vi ett behov av en ny kollega som vill ge våra kunder Sveriges bästa support.

Vad är din utmaning?

På Optinet går vi mot strömmen. I en allt mer opersonlig värld går vi åt andra hållet, vi ska vara så personliga det bara går. Våra kunder säger ofta att det är som att ringa till vilken kollega som helst när man ringer till vår support, och så ska det fortsättningsvis vara.

Du kommer få möjligheten att sätta dig in i våra kunders olika lösningar och lära dig deras verksamhet, för att på så sätt ge dem den bästa möjliga hjälpen.

Eftersom vårt tjänsteutbud är stort och brett kommer således ärenden av alla typer in till supporten och du som kommer i din roll hantera allt från allmänna användarfrågor till avancerad felsökning av nätverk eller servermiljöer. Vi kompletterar varandra och är olika bra olika områden vilket gör att vi ofta löser problem tillsammans.

Till en början kommer arbetet innebära ärenden av enklare karaktär men där möjligheten till utveckling finns i flera olika riktningar. Hos oss kommer du kunna utvecklas i din roll. På Optinet kan  man arbeta både som support- och drifttekniker på alla nivåer, vara konsult med fokus på att vara på plats hos kunder eller vara utvecklare på vår utvecklingsavdelning.

Eftersom vi har egen serverhall i vår fastighet i Göteborg där vi erbjuder svenska molntjänster och olika typer av hosting kommer det finnas goda möjligheter att sätta sig in i den verksamheten.

Arbetstid är 8-17 vardagar. Placering på vårt kontor i Funäsdalen eller i en kombination är möjlig.

Om Optinet.

Optinet har funnits som helhetsleverantör av IT för företag sedan 1994 där vi idag har huvudkontoret i Göteborg där vi även har en egen fastighet med egen serverhall. På kontoret i Göteborg arbetar idag 11 framtida kollegor. Vi har även ett kontor i Funäsdalen där 1-3 framtida kollegor finns.

I 2020 lanserade vi även ett nytt varumärke där vi utvecklar skräddarsydda verksamhetssystem till kunder i hela Sverige. Optinet har en familjär och öppen kultur där vi i många stycken har ett informellt förhållningssätt till varandra. På Optinet har vi även högt i tak och en prestigelös kultur så det innebär att alla är beredda att göra allt. Ingen uppgift är för liten eller för stor. Optinet har en familjär och öppen kultur där vi har i många stycken ett informellt förhållningssätt till varandra.

Din profil

Vi söker dig som är social och är duktig på att hantera människor. Din attityd och din vilja kommer vara mer avgörande än formell kompetens eller utbildningar. Ditt fokus på service och teknikintresse behöver vara stort för att lyckas i rollen. Du älskar problem och ser det som en rolig utmaning. Som person bör du vara lyhörd, anpassningsbar och prestigelös för att passa in i gemenskapen.

Krav

Flytande svenska i tal och skrift

B-körkort med tillgång till egen bil

Bekväm med telefonkontakt med kunder

Självständigt genomföra felsökning och problemlösning

Stort intresse av it och problemlösning

Goda kunskaper i Windows 10 och Office

Grundläggande i server

Grundläggande kunskaper i Microsoft 365

Meriterande

Goda kunskaper i server

Goda kunskaper i Microsoft 365

Goda kunskaper i Nätverk och brandväggar

Certifierad i Windows 10, server och Microsoft 365

Anställningen är på 100%, påbörjas med en 6 månaders provanställning för att efter att ha nått personligt uppsatta målsättningar övergå i tillsvidareanställning.

Fast lön som är individuell. Vi tillämpar även kollektiv och individuell provision när man når uppsatta målsättningar. Förmåner efter avklarad provanställning:

  • Rikskort
  • Privat sjukvårdsförsäkring
  • Betald mobiltelefon
  • Tjänstepension efter 3 år

Välkommen med din ansökan

Skicka din ansökan innehållande CV med bild och ditt personliga brev till oss på jobb@optinet.se
Kreativa och annorlunda ansökningar mottages givetvis också.
Frågor om tjänsten besvaras av Simon på: simon@optinet.se alternativt 0684 – 770 960

övriga
nYHETER